Переглянути Найсвіжіший номер журналу "РІА-Львів" безкоштовно!

Секс-пригоди

Будь-який секс поза вашою спальнею можна вважати екстремальним або, як мінімум, неординарним. Отож, ми визначили 6 найпопулярніших незвичайних місць для заняття сексом.

Між двох крісел
Секс в автомобілі – 18 %
Шум автомобілів, страх почути кроки перехожих, так звана «самотність у натовпі» трохи дратують. Але якщо дивитися на речі позитивніше, то саме це надає сексу в машині гостроти, якої не вистачає у ліжку. Щодо поз, то тут все залежить від гнучкості партнерів та габаритів авто.
Поради від «RIA-Львів»:
1. перевірте, чи міцно зачинений бардачок, щоб його вміст не випав у найбільш невдалий момент
2. через близьку відстань до стелі є багато нагод вдарятися головою, тож радимо притискатися до партнера якнайтісніше
3. не забудьте поставити автомобіль на ручні гальма, щоб буквально не від’їхати під час оргазму

Щось тут не чисто
Секс на пляжі – 12 %
Тут є два варіанти: у воді або на березі. У першому випадку з сексом можна експериментувати навіть вдень. Якщо увійдете у воду по шию, ніхто й не здогадається, чим ви там займаєтеся. Серед мінусів – планктон і медузи, які можуть запливати під плавки, що дуже неприємно. Багато хто переконаний, що такий секс навіть небезпечний, бо у воді можна чимось заразитися. Втім, досвідчені практики впевнені, що вода, а особливо морська – прекрасна стихія для близькості.
Тепер про секс на березі. Тут треба або дуже ретельно ховатися за парасолями і рушниками, або приходити на пляж вночі. Радимо бути дуже обережними, бо у різних куточках планети за таке порушення громадського порядку карають по-різному. Якщо в Болгарії, Канаді, Норвегії та Ямайці можна обмежитись попередженням, то секс на пляжі Іспанії може коштувати вам до 75000 доларів. До слова, у південно-західній Азії можна підхопити не лише штраф, а й пляжну блоху чігу, яка проникає у спітнілу шкіру, щоб відкласти яйця. І слідкуйте за піском, щоб раптом не потрапив куди не треба. Ще мінус – від оргазму під час спеки можна втратити свідомість.

Що тут показують?
Секс у кінотеатрі – 5.3%

Ну тут все неоднозначно. У кінотеатрі нема куди сховатися, тож треба покладатися виключно на власне везіння. Головне – поводитися максимально тихо і постійно залишатися напоготові, адже один необережний рух, і ви відразу опиняєтеся у центрі уваги.
Порада від «RIA-Львів»: Оберіть для… сексу найбільш нудний фільм, який транслюють. І свідків вашої пригоди буде менше, і не пожалієте, що використали квиток, скажімо так, не за призначенням.

Ліфт у секс
Секс у ліфті – 6%

Тут мають бути дві умови: застрягнути і не користуватися ліфтом з прозорого скла. Щоб кабіна не рухалася, достатньо натиснути «Стоп», хоча, як показує практика, ліфти мають особливість дуже часто виходити з ладу. Головне, намагайтеся завершити якомога швидше. І майте гонор, обирайте пристойні ліфти, як, зрештою, і пристойних партнерів…

Все як по рейсах
Секс у потязі – 5 %

Стукіт коліс прогнав сон? Зі всіх «екзотичних» видів сексу цей – найпростіший, найдоступніший, і, в принципі, найкомфортніший. Це у тому випадку, якщо це СВ. Інша справа – плацкарт. Тут головне – обрати правильних сусідів і організувати простір. Втім, у такому випадку найпростіше – заплатити провідниці і орендувати на деякий час її купе.

На робочому місці
Секс на роботі – 4 %

Ми не маємо на увазі ґвалтування вашого мозку керівництвом, бо для опису цього явища не вистачить усіх сторінок журналу. Більшість людей працюють понаднормово та у вихідні, для них кар’єра – це основний пріоритет. Втім, сексуальні потреби нікуди не зникають, тому секс на робочому місці – це швидше не екстрим, а необхідність.
Порада від «RIA-Львів»:Будьте пильними, адже секс на роботі не передбачає кар’єрного росту.

Якщо метою зустрічей є тільки секс, то бажання його здешевити змушує імпровізувати на місці – у цьому і головна причина незвичного способу для утіх. Щоб не витрачатися на готельний номер і таксі в обидва боки, чоловік готовий на «великі» справи. Насамкінець, слід наголосити, що до будь-якого сексу потрібно підходити з розумом.

Тетяна Онишкевич
«RIA-Львів», № 41