Переглянути Найсвіжіший номер журналу "РІА-Львів" безкоштовно!

Оксана Караванська у Нью-Йорку покаже свою нову колекцію

28 березня Оксана Караванська представить у Нью-Йорку колекцію «Haute Couture Fall 2014» – на запрошення The National Arts Club. Це вперше український дизайнер має нагоду презентувати свою колекцію у цьому престижному Клубі.
У світлі драматичних історичних подій, які переживає Україна, показ колекції Оксани Караванської у Нью-Йоркському The National Arts Club набуває особливої значущості. Символічно, що цей показ відбуватиметься у Національному Мистецькому Клубі Нью-Йорка: цим фактом підкреслюється художня цінність одягу як витвору прикладного мистецтва.
«Для мене велика честь представляти українську моду саме у The National Arts Club, – каже Оксана Караванська. – Відчуваю на собі відповідальність донести до американців велич та глибинну суть не тільки української культури, а й історії, яка тісно переплетена з європейською і світовою, є їхньою невід’ємною частиною. Водночас хочу подякувати американцям за їхню турботу і підтримку України у ці важкі дні».
Колекція Оксани Караванської Осінь-2014, яка налічує близько п’яти десятків образів, буде представлена як одяг pret-a-porter, так і haute couture. Наскрізна тема – Україна: традиційно для Караванської її нова колекція інспірована, народжена та пронизана Україною. Музичний супровід до ексклюзивного показу у Нью-Йорку створив художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець.
На захід запрошено постійних членів Національного Мистецького Клубу Нью-Йорка, зокрема таких знаменитостей, як американські дизайнери Зак Позен, Кеннет Коул і Айзек Мізрахі, балерина Ірина Дворовенко, Олімпійська чемпіонка Оксана Баюл, танцюрист Макс Чмерковський… Крім того, показ колекції Оксани Караванської відвідає дружина Надзвичайного і Повноважного Посла України, постійного представника України при ООН Юрія Сергєєва Наталія, а також дружини інших послів при ООН, зокрема таких країн, як США, Австрія, Польща, Чехія, Латвія. Серед гостей будуть й редактори модних журналів (Vogue, Marie Claire, Elle, Town&Country, HarpersBazzar, ElegantNY, Flatt Magazine, Manhattan Luxury, NUTtiness, Wall Street Journal), представники провідних магазинів та бутиків.

З показу Оксани Караванської у Нью-Йоркському The National Arts Club 28 березня буде організована пряма трансляція:
www.ustream.tv/channel/oksanakaravanskacouturefall2014