Переглянути
Найсвіжіший номер
журналу "РІА-Львів"!

Концерт гурту «Лесик BAND»

Gi-7Wv_zSGYДата проведення: 23 квітня

Місце: клуб «Picasso» (м. Львів, вул. Зелена, 88)

Лесик Band (Лесик Бенд) — український рок-гурт. Особливості стилю — суржикові українські тексти, добре зіграна музика різних стилів (рок-н-рол, блюз, реґі тощо).
Колишній металіст-гітарист Лесик, а в миру Олександр Дацюк (11.06.63; екс-«Внуки Львова», «Стежки», «КООП-2», «Робочий день», «Роком круш»), разом з клавішником Андрієм Данісом та барабанщиком Вадимом Балаяном (екс-«Перше причастя») створив свій Вand в 1990 році і з того часу щороку записує по альбому в традиційному для Львова стилі стьоб-рок, що продовжує давні традиції батярських пісень. На початку 1996 року лейбл НАК випустила касетку з альбомом 94-го року «Цирк на дроті», а невдовзі, вибравши кращі пісні з трьох попередніх альбомів – «Кошмарний сон», «Мудрий вуйцьо» та «Пюре», зліпив ще й СD-збірник «Добра мадонна». Альбоми «Лесик Band» і надалі записував регулярно – в 2002 році вийшла відразу купа дисків – вибрана (з восьми альбомів) трилогія:«Коли гості в хаті»,«Rock&Roll зі салом», «Блюз для фраєрів» та окремноновий «Дев’ять бабиних приколів».
Учасники:
  • Олександр Дацюк — спів, гітара
  • Андрій Даніс — клавішні
  • Вадим Балаян — ударні
  • Олександр Хвостов – клавішні
  • Ігор (Марцефал) Лесько – ударні
  • Ігор (Ковбаса) Мельничук – бас
  • Славік Василенко – ударні
  • Ігор Хомин – бас
  • Андрій Войтюк – ударні
  • Лесик Band (Лесик Бенд) — український рок-гурт. Особливості стилю — суржикові українські тексти, добре зіграна музика різних стилів (рок-н-рол, блюз, реґі тощо).

Історія гурту: Колишній металіст-гітарист Лесик, а в миру Олександр Дацюк (11.06.63; екс-«Внуки Львова», «Стежки», «КООП-2», «Робочий день», «Роком круш»), разом з клавішником Андрієм Данісом та барабанщиком Вадимом Балаяном (екс-«Перше причастя») створив свій Вand в 1990 році і з того часу щороку записує по альбому в традиційному для Львова стилі стьоб-рок, що продовжує давні традиції батярських пісень. На початку 1996 року лейбл НАК випустила касетку з альбомом 94-го року «Цирк на дроті», а невдовзі, вибравши кращі пісні з трьох попередніх альбомів – «Кошмарний сон», «Мудрий вуйцьо» та «Пюре», зліпив ще й СD-збірник «Добра мадонна». Альбоми «Лесик Band» і надалі записував регулярно – в 2002 році вийшла відразу купа дисків – вибрана (з восьми альбомів) трилогія:«Коли гості в хаті»,«Rock&Roll зі салом», «Блюз для фраєрів» та окремноновий «Дев’ять бабиних приколів».